You are currently viewing Posjet predstavnika Udruge hrvatskih putničkih agencija

Posjet predstavnika Udruge hrvatskih putničkih agencija

  • Reading time:2 mins read

U sklopu projekta Svijet graševine, organiziran je posjet predstavnika Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) s ciljem upoznavanja Požege. Turistička zajednica Grada Požege kao domaćin organizirala je sveobuhvatan obilazak Požege u svim dostupnim elementima turističke ponude grada.

Početna točka obilaska bio je Centar za posjetitelje Požeška kuća gdje su predstavnici UHPA-e upućeni u samu ideju Centra, način rada suvenirnice te im je predstavljen koncept obilaska Centra uz stručno vodstvo. U podrumu Centra, osim samog sadržaja Požeške kuće, predstavnici UHPA-e imali su priliku čuti više o požeškim vinarima koji su predstavili svoj rad u podrumu (Vinarija Romić, Zrinščak vina, Vinum academicum pri Fakultetu turizma i ruralnog razvoja).

Nakon obilaska Centra predstavnici UHPA-e uputili su se u obilazak grada s aplikacijom Blago Požege uz podršku djelatnika Gradskog muzeja Požega. Nakon obilaska grada predstavnici UHPA-e uputili su se prema ugostiteljskim objektima na upoznavanje gastronomije Požege.

 

Fotografije obilaska dostupne su na link..

Izvor: TZ Požega.